Posts tagged ‘unimportant’

holidays. saturday nite. and sore throat.

i’m wandering around tonight. in my room. alone. and this is my blabbering:

i felt a bit bored reading manga scan and waiting for my friend who will bring me dinner.

to erase the bad mood,  i read some journals of my friends, trying to kill the time.  they are really interesting, mostly entries about religions and gods.

well, i’m a believer, and it is okay for them to think differently from what i believe. it’s just, for me, very interesting that many people still questioning and arguing about gods and religions.

made me think that either believer or atheists, human still need super power so they can depend on it. some believes in gods, some others believe in something else; money and wealth, even love or other things.

…and my friend just called me, she’s going to give my dinner at 11 pm, that if she’s finished with her movies.  i have to wait my dinner and she halt the time. okay, i should have been mad, but whatever. a bit pissed, but it’s not something i have to complain about, is it? everything happens for a reason though, and she’s kind enough to bring me my dinner, sooo..whatever.

i want to do something. i want to spend the time somewhere else before i got melancholic and acting corny, geez.. i got loony the more i spend time in this room.

my sore throat does not help the situation at all. i got bored…………

May 30, 2009 at 9:31 PM Leave a comment

BLAH BLAH BLAH

the poison still contaminating me. free me from facebook!!

LOL

April 29, 2009 at 3:47 PM Leave a comment

pelarian dari kenyataan

tumben-tumbennya hari ini pengen bikin blog pake bahasa Indonesia (gaya bener mentang2 seringnya pake bahasa inggris..HAHA)

dari kemaren sbenernya uda gatel pengen nulis blog lagi setelah sekian lama, dari kritisi TPS pemilu dan kekurangannya, kegiatan kampus yang sukses, seminar internasional yang diikutin, de el el. NAMUN….males banget boo….

apalagi kalo ditambah ingatan ternyata ada 10 (bukan 7 seperti perkiraan seblumnya) tugas yang mesti dikerjain dari kampus. *OUCH!* akhirnya gw menyerah. gw melarikan diri! gw butuh refreshing! gw nulis blog. haha…

seperti kata edna di seminar kemaren, nulis blog merupakan salah satu sarana untuk melarikan diri. untuk tulisan kali ini, dari pada nulis yang berat2, lebih ke curhat colongan ah..

kemalasan sedang mencoba menggerogoti semangat saya. seminggu yang lalu nyelesaiin short paper yang cuma 5-6 halaman aj baru beres hari ini.

daripada susah, lebih karena perhatian teralihkan mini games sama facebook si…hahaha….memang, facebook itu RACUN DUNIA. niat cuma 5 menit, bertambah jadi 1 jam,  lalu 2 jam, lalu setengah hari….arrghh…. butuh pengendalian diri yang lebih lagi….:p

UAS tinggal seminggu lagi,  dan kmaren dapet kabar 2 paper tugas akan dialihfungsikan jadi take-home test aja buat uas! di satu sisi, seneng karena gak mesti blajr kebut smalam, di sisi lain, ngedumel gara2 bakal butuh minimal 2-3 hari buat beresin 1 ujian aj…*trus maunya gw apa dong kalo gitu??*

gw sebenernya sedang bersemangat…tapi bukan buat bikin paper n tugas2, melainkan buat selesaiin bacaan! bukan bacaan bahan2 kuliah, tapi novel2 sama buku mata-mata yang belom terselesaikan hingga saat ini! tapi menyadari adanya tanggung jawab yang belom selesai, jadinya konsentrasi terpecah2 jadi beberapa bagian nii… butuh dorongan besar! haha..

-butuh.obat.penawar.dari facebook.dan.sejenisnya.-

amel

April 26, 2009 at 3:33 PM Leave a comment

summer classes

to remind you i didn’t have good marks way back then on the 1st and 2nd semester, i am taking summer classes this year (hell yea..like Indonesia only has summer and wet seasons every year..hahaha)

those classes i’m taking would be:

1. Logic

2. Economic science

3. Indonesian Economic

4. Political science

all those above, i got C. frankly writing, that those subjects were not my favorites. even until now.

but i have to make up my GPA, so i must take those classes once again. in the middle of UNPAR’s raising fees, it feels hard for me if i fail these classes for the second time (well, just consider that for me, C would be unacceptable).

okay, stop talking about my summer classes. i know it would be boring for some people reading this.

but to be honest, i just do not know what i have to write more in this page. it has been long time ago since i wrote my last good blog. recent blogs of mine only an unattractive daily journal of me….huhu……

i’ve got accepted to Canada! yeah…some problems occur within my visa process, but i think it would be okay for the committee to wait a little bit more..hehehe..

hope everything is going to be okay, take off or not, my Lord knows what He’s giving….:D

oh….i just don’t know what to say more..hahaha…

April 25, 2008 at 4:46 PM Leave a comment


August 2017
M T W T F S S
« Jul    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Recent Posts

Blog Stats

  • 6,940 hits